Steuma gasdetectie apparatuur

Steuma Instruments BV is een Nederlandse producent van onder andere (ATEX) Gasdetectie apparatuur voor in de chemie, de petrochemie, bij productiebedrijven en bij biogascentrale. Wij hebben hierin meer dan 30 jaar ervaring.

Onze business unit “ALLEX Solutions” is gespecialiseerd in het leveren van Explosie veilige (ATEX/IECEx) producten zoals: verlichting, behuizingen, wartels, schakel-, signalering- apparatuur, gasdetectie en totaal oplossingen. ALLEX is exclusief partner van CORTEM in de Benelux.

Met een eigen productiefaciliteit zijn wij de specialist in explosieveilige oplossingen en gasdetectie systemen. Ons pakker bestaat onder andere uit:

  • LED Verlichting & signalisatie
  • Behuizingen en klemmenkasten / junction boxen
  • Controle panelen & schakelmateriaal
  • Systemen / compleet bedrade kasten (ATEX/IECEx gecertificeerd)
  • Gasdetectie systemen (brandbaar gas, toxisch gas & Zuurstof)

Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring en een DNV gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Tevens produceren wij conform het ATEX 114 kwaliteitssysteem dat door KIWA is gecertificeerd.
Wij hebben een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Wij zijn een MKB met de kenmerken van een familiebedrijf. Dit alles zorgt er voor dat wij zeer concurrerend kunnen zijn, ons flexibel kunnen opstellen en dat u bij ons de juiste persoonlijke aandacht kunnen krijgen.

Tijdens het ATEX Event 2017 vindt u in  de Beethovenfoyer een exposantentafel van Steuma, waar u meer informatie kunt krijgen over de producten en diensten van Steuma.

www.steuma.nl

Steuma gasdetectieapparatuur