REMBE®: Explosiebescherming en drukontlasting voor uw veiligheid

REMBE® biedt klanten cross-industriële beveiligingsconcepten voor alle soorten systemen en apparatuur. Alle producten worden vervaardigd in Duitsland en voldoen aan de eisen van nationale en internationale regelgeving.

De klanten van de REMBE®-producten zijn marktleiders in verschillende industrieën, waaronder olie en gas, voedsel, hout, chemicaliën, farmaceutische producten en petrochemicaliën.
REMBE® streeft een alomvattende benadering na, met advies, engineering en service als aanvulling op de voornamelijk zelfontwikkelde en in eigen huis gefabriceerde producten.

Het onafhankelijke familiebedrijf, opgericht in 1973, heeft wereldwijd ongeveer 200 mensen in dienst.
Naast het hoofdkantoor in Brilon/Hochsauerland, heeft het bedrijf ook acht eigen dochterondernemingen die wereldwijd klanten ter plaatse bedienen.
Korte lijnen zorgen voor snelle reacties en op maat gemaakte oplossingen voor alle toepassingen: van standaardproducten tot high-tech speciale ontwerpen.
Intern ontwikkelde producten en processen zijn onder meer de KUB knik-reverse knik-barst-schijf en vlamloze drukontlastingstechnologie.

REMBE® is wereldwijd betrokken bij verschillende gespecialiseerde commissies en neemt actief deel aan het ontwerp en de ontwikkeling van internationale normen en voorschriften.

 

www.rembe.de