Praktische informatie over het ATEX Event 2019

Alle deelnemers hebben een mail gehad over wat ze kunnen verwachten tijdens het ATEX Event. Heb je deze mails niet gehad? Hieronder vind je nogmaals de belangrijkste informatie terug:

Programma

We starten om 13.30 uur, je bent welkom vanaf 13.00 uur, we hebben de koffie en een lekkernij klaar staan. We eindigen omstreeks 21 uur.
Bekijk het volledige programma.

Locatie en bereikbaarheid

Het event vindt plaats in De Reehorst in Ede. De Reehorst is gemakkelijk bereikbaar met de trein via station Ede-Wageningen. De locatie ligt op 5 minuten loopafstand van het station.
Ben je van plan om met de auto te komen? Bij de Reehorst is een parkeerplaats aanwezig. Voor het uitrijden heb je een parkeermunt nodig, deze stellen wij gratis beschikbaar. Vraag daarom bij de registratiebalie van het event om een uitrijmunt.

Route- en locatieinformatie De Reehorst

Q&A en stellingen

Tijdens een aantal lezingen zullen wij, net als voorgaande edities, stellingen presenteren, waar je interactief op kunt reageren. Dit doen wij met behulp van de app VoxVote. Zorg dat je bent voorbereid om mee te doen en installeer deze app vooraf op je telefoon. Je kunt de app downloaden voor iOS of Android. Je kunt ook via de website van VoxVote stemmen.  In dat geval hoef je niets te installeren.

De app wordt ook gebruikt tijdens de Q&A sessie aan het eind van het event. Je kunt dan via de microfoon vragen stellen aan alle sprekers. Mocht je het prettiger vinden om het schriftelijk te doen, gebruik hiervoor dan de app VoxVote, of stel je vraag alvast door op deze mail te antwoorden, of door een mail te sturen naar iab@iab-ingenieurs.nl.

In de Reehorst is een snel en gratis open WIFI netwerk, je krijgt de gegevens hiervoor bij de registratiebalie op het ATEX Event.

App ExTools aanschaffen (*gratis)

Richard Siwek komt op het ATEX Event praten over de app ExTools. We raden je aan om deze app voorafgaand aan het event aan te schaffen via de App Store of Play Store.

We hebben een korte video gemaakt die uitlegt hoe je de app installeert. Bekijk de video op Youtube.

*Omdat we denken dat deze app een enorme toegevoegde waarde biedt, krijg je de aanschafkosten contant retour. Laat daarvoor de geïnstalleerde app op je telefoon zien aan de tafel van IAB Ingenieurs.

Toegangskaarten

Je hebt geen toegangskaart nodig voor het ATEX Event. Als je je hebt aangemeld, dan ligt er bij de registratiebalie een badge met je naam klaar.

Bewaakte garderobe

In de Reehorst is een gratis, bewaakte garderobe aanwezig waar je je jas en kostbare eigendommen kunt afgeven.

Presentaties als pdf beschikbaar

Alle presentaties worden na het Event als download beschikbaar gesteld. Je krijgt een mail met een korte vragenlijst, omdat we graag horen wat je van het Event vond. Nadat je deze hebt ingevuld, dan krijg je automatisch een e-mail met de download-links van de presentaties toegestuurd.

Wij kijken uit naar een gezellige en inhoudelijk interessant ATEX Event!

Tot woensdag 27 november 2019 om 13.00 uur!