Dynaco

Betrouwbare en veilige snellooppoorten

DYNACO snellooppoorten helpen energie te besparen en uw kosten te verlagen. Ze maken vlotte materiaalstromen mogelijk en optimaliseren uw productie- en logistieke activiteiten. Onze snelle rolpoorten zijn veilig, betrouwbaar, onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Ze voldoen allemaal aan de eisen van de Europese norm EN13241-1.
Vanuit deze optiek ontwikkelde Dynaco de ATEX-deur, speciaal ontworpen voor toe­passingen in explosiegevoelige om­gevingen, bestaande uit 3 verschillende versies, voor binnen- en buiten toepassingen. Ze wordt officieel goedgekeurd door de aangemelde instantie Apragaz voor gebruik in potentieel explosieve atmosfeer. Alle metalen onderdelen zijn in roestvrij staal, alle niet-metalen onderdelen bestaan uit antistatisch of elektrisch conductief materiaal, om zo de opbouw van sta­tische elektriciteit en mogelijke vonken te vermijden. Hierdoor is de Dynaco Atex toepasbaar in categorie 2 en categorie 3 Atex-zones.

Dankzij de openingssnelheid en de superieure afdichting van de Dynaco Atex zal uw intern transport verbeteren en verkrijgt u een besparing op uw energiefactuur dankzij de klimaatcontrole. De Atex heeft een soepel poortblad zonder harde elementen, waardoor het veilig is voor personeel en apparatuur. Zelfs wanneer het per ongeluk een persoon of een voertuig raakt, veroorzaakt het geen schade of kwetsuren. Het deurblad zal automatisch terug in de geleiders keren bij een eventuele aanrijding.

Voor meer info kan u terecht op: www.dynacodoor.com

Logo Dynaco