7Solutions gasdetectie

Explosieveiligheid begint met het wegnemen van het risico. Als dat niet lukt, zal het risico beperkt moeten worden. Gasdetectie kan u daarbij helpen. 7Solutions helpt u graag aan een oplossing op maat!

Denk bijvoorbeeld aan een draagbare gasdetector voor persoonlijke veiligheid, een stationaire meetkop, gasmeetbuisjes of een gaslekzoeker. Dit is niet alles, ook kalibratiegasflessen en onze reparatie/kalibratie service behoren tot ons uitgebreide pakket aan diensten. Naast het leveren van vastopgestelde en portable gasdetectoren hebben we een breed assortiment als het gaat om het huren van gasdetectie toestellen.

Onze zeer ervaren gasdetectiedeskundigen gaan graag met u in gesprek om een plan samen te stellen voor uw specifieke situatie. Wij maken hierbij gebruik van ons volledige productportfolio, bestaande uit gespecialiseerde gasdetectiemerken. Waaronder ook de wereldwijd gerenommeerde topmerken.

Bij onze VCA-gecertificeerde service- en kalibratie afdeling is uw gasdetector in goede handen voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt en/of kalibratie. 7Solutions kan u van A tot Z ontzorgen op het gebied van gasdetectie.

www.7solutions.nl

7Solutions gasdetectie is exposant op het ATEX Event 2018